Peugeot 306: afslaande motor

Bouwjaar: 1997

help!motor slaat steeds af en toerental is erg onregelmatig bij warme motor.de garage heeft al een sensor,bougiekabels,stappenmotor en de bobine vervangen voor bijna 600 eurie's maar ben geen steek verder.

p. groot8329

Geplaatst door p. groot8329 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is het motortype en het merk van het injectiesysteem.

p. groot8329 (0), 19 jaar geleden

de motor is 1360cc en het injectiesysteem is solex

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

solex? kijk eens op de inj, computer?wat staat daar?

p. groot8329 (0), 19 jaar geleden

vermoedelijk sagem SL96

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch maar eens laten uitlezen bij de dealer maar ik ben bang dat de computer al z.n stationaire data kwijt is.Kijk eens of hij nog te updaten is, en anders eens even in meting gegevens kijken naar wat er binnen komt.Kost wel een paar centen maar zo heb je er ook niets aan.

p. groot8329 (0), 19 jaar geleden

O.K. bedankt voor de informatie ga deze week maar naar de dealer

p. groot8329 (0), 19 jaar geleden

ik ben zelf nog even verderaan het zoeken geweest en las ergens dat je de motor warm moest laten draaien en dan met draaiende motor de accukabel 10 minuten los nemen en dan weer vast maken.ik heb dit gedaan en daarna heb ik tot nog toe geen last meer gehad en het airbaglampje bleef daarvoor ook branden en mijn cd wisselaar deed het ook al 2 maanden niet meer en sinds ik de accukabel los heb gehad werkt dat ook allemaal weer. ik heb begrepen dat het elektronische zich dan weer reset en aanpast aan eventueel vervangen onderdelen.groetjes paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.