Peugeot Partner 2015: Afstandsbediening deuren & laadruim

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9H06, Vermogen (kw): 66

Door slijtage was de afstandsbediening van de auto aan vervanging toe. Via internet een nieuwe afstandsbediening besteld, met het gedacht dat dit een eenvoudige aanpassing zou zijn. NIET DUS!!
Bij het gebruik van een Autel diagnoseapparaat, lukt het om het menu sleutelniveau te selecteren, maar dan vraagt het diagnoseapparaat naar een code.
Heeft er iemand een idee welke code er hiervoor gebruikt moet worden?
Alvast bedankt

David DP & Co

Geplaatst door David DP & Co (55) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (420) PRO, 2 maanden geleden

Ja, de code met 4 karakters welke op het blauwe pasje staat dat destijds nieuw met de auto is meegeleverd. (Soort kraslot) Anders de code opvragen bij de dealer met legitimatie, kenteken en portemonnee.

David DP & Co (55), 2 maanden geleden

Ik had al zo'n vermoeden, maar dat was spijtig genoeg niet meer aanwezig bij de aankoop van het voertuig. Bedankt om mij op de goede weg te zetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum