Peugeot 106: afstellen schakelstangen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 15d

Hallo

Ik heb twee schakelsstangen (de twee korte onderste stangen, daarboven zit nog een lange) vervangen. Nu is de schakeling in de war. Hoe moet ik deze prut weer afstellen? Of is het garagewerk. Ik hoopp het niet want nu is er bijna niet in te rijden.

theorekord

Geplaatst door theorekord (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (465) PRO, 17 jaar geleden

dan heb je of iets omgewisseld, of je hebt een verkeerde lengte stangetjes gekregen(even vergelijken met de oude) er valt niks aan af te stellen.

theorekord (0), 17 jaar geleden

ik zal het even bekijken, bedankt voor je reactie...

theorekord (0), 17 jaar geleden

Schakelstangetjes zijn identiek. Ik heb het opnieuw monteren wel de rubber bol uit een schakeloog gehaald. Dan moet het toch wel ergens zijn te stellen?

theorekord (0), 17 jaar geleden

Hallo Harry

Je had gelijk, je bent dan ook een professional. Er is inderdaad niets te stellen. Ik sleutel zonder leesbril en dat moet ik niet doen. Er zat nog een piefje onder waarop het stangetje hoorde. Daar heb ik een van de stangetjes opgezet. Probleem opgelost.

harry4203 (465) PRO, 17 jaar geleden

ja, gemeen he dat tweede kogeltje.
suc6 er weer mee.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.