Peugeot 308: Airco compressor moet v ervangen worden: 750 euro!

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6L. 120pk

Hallo,

bij mijn peugeot garage hebben ze me verteld dat omdat de airco zonder gas gedraaid heeft dat de compressor stuk gegaan is. ook moet de temperatuur sensor die de airco doet aanslaan vervangen worden. Kostprijs 750 euro. Dit vind ik veel.... vooral omdat de wagen 1 maand geleden al bij hen binnen gebracht is met de klacht dat de airco niet meer fatsoenlijk werkte. Ze hebben er 1 dag nagekeken en gezegd dat ze het probleem niet konden vinden en dat ik later moest terugkomen. Ze hebben op dat moment de airco niet bijgevuld... Zijn er nog mensen met dit probleem en is het normaal dat de prijs van een gereviseerde pomp zo hoog ligt?
Vriendelijk bedankt.
Tom Hoste.

TomTVR

Geplaatst door TomTVR , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

sjaak10918 PRO, 10 jaar geleden

prijs is waarschijnlijk niet alleen de pomp, maar ook de montage, het schoonspoelen van het airco systeem en het afvullen ervan. Dat geeft toch een ander beeld van de prijs. Ik zou maar eens navragen wat je mag verwachten voor die 750 euro (goede werkende airco ????) En dat ze de airco vorige keer niet bijgevuld hebben kan een punt van onderhandeling zijn.........

TomTVR, 10 jaar geleden

Bedankt voor je opmerking. De prijs van de gereviseerde pomp komt op 496 euro, dit lijkt me veel. Daar komt nog een sensor bij van 100 euro. Die 750 euro is zonder dat de airco terug gevuld wordt.
Bedankt. Tom.

Hans4040 PRO, 10 jaar geleden

problemcar.nl is voor het samen oplossen van technische problemen....geen vergelijkend warenonderzoek.
Daarom is dit topic gesloten.

Moderator problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.