Peugeot PARTNER 170C 1.6HDI-66KW: airco uitgevallen peugeot partner-tepe

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel

Peugeot partner tepe ...airco een paar keer uitgevallen, en gisteren definitief, naar garage peugeot, alles bijgevuld, airco-olie en koelvloeistof ...geen beterschap, de garagist zegt dat de "display" waar de knoppen van de airco zitten (kan manueel geregeld worden) dus dat die display kapot is.....weet iemand of dat kan of andere oorzaak....die display, verschiet niet, kost 650 euro...heeft geen occasie liggen.....iemand ?

t815966

Geplaatst door t815966 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 4 jaar geleden

Tja , garage zegt display, als dat goed onderzocht is , ik zou overleggen en zeggen mocht de display vervangen worden en het werkt dan nog niet is er geen goede diagnose gesteld, niet betalen.

t815966 (0), 4 jaar geleden

Dank u wel, het is alleszins een goed idee, we zullen zien wat het probleem is, woensdag afspraak garage...en garantie vragen voor die display !

harry4203 (430) PRO, 4 jaar geleden

garantie?? auto is 6jr oud.

t815966 (0), 4 jaar geleden

Beste harry, de garage stelt voor een nieuwe display te monteren...als die airco dan nog niet werkt, ben ik niet verplicht die airco (650 euro-nieuw) te aanvaarden, dat is de garantie die ik wilde zeggen....natuurlijk heb ik geen garantie meer, 6 jaar oud...ofwel: "verborgen gebrek" aanhalen ...maar dat mag ik vergeten....

t815966 (0), 4 jaar geleden

Magneetkoppeling kapot, nieuwe en het is opgelost.

kaleido 1 (1610) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt voor de feedback , maar hoe hebben ze dit nu wel ineens geconstateerd ?

t815966 (0), 4 jaar geleden

Wel, die magneet-koppeling draaide niet mee, met die nieuwe wel, en ook hebben ze een nieuwe aandrijfriem geplaatst, en bij controle draaide die koppeling mee, en hde airco was weet de oude, opnieuw bijgevuld met koelmiddel en olie....de factuur moet ik nu nog krijgen, aangezien ze daar originele stukken gebruiken.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.