Peugeot 406: Antennevoet 406 2003, lijmen of niet?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: diesel

Antennevoetje van mijn 406 moet vervangen worden. Ik heb de oude antennevoetje afgehaald, blijkbaar was het voor het bevestigen tevens lijm/kit gebruikt. Ik heb een nieuwe voetje gehaald om te monteren, moet deze ook aan de onderkant met lijm gesmeerd worden? Of kun je het zo opdraaien?

Gerben074

Geplaatst door Gerben074 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sel (0), 15 jaar geleden

Volgens mij hoort daar geen lijm onder. Gewoon oude demonteren, nieuwe er op zetten, (plafondverlichting demonteren om er bij te komen).

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Daar hoort idd geen lijm onder. Waarschijnlijk was de oude voet gaan lekken en is het opgelost door lijm of kit te gebruiken. Persoonlijk zou ik de oude verwijderen. De ondergrond goed schoonmaken (zelf doe ik dat door na het schoonmaken de lak glad te poetsen met een cleaner of klei en daarna een laagje was erover) en dan de nieuwe monteren. Vervolgens met de tuinslang controleren of het waterdicht is en het nadien nog een paar weken in de gaten houden.

Gerben074 (0), 15 jaar geleden

Richard ik denk dat je gelijk hebt. Ik heb ondergrond goed schoongemaakt en de nieuwe opgezet (zonder lijm etc.). Hoop dat ik het niet te strak vast heb gedraaid.. :-).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.