Peugeot 307: auto houdt in als die koud is

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdi 80 kw

ik heb een peugeot 307 HDI 80 kw station uit 2004, als de auto koud is houd hij heel erg in, lijkt net of de turbo niet werkt, hij is dan niet voor uit te branden, als de motor eenmaal warm is is er niks aan de hand, ook nou het buiten wat warmer wordt lijkt hij er minder moeite mee te hebben, van de week was het 13 graden en toen was er niks aan de hand, ook brand het motor storings lampje, heb hem al laten uit lezen hiervoor, er is toen een nieuwe brandstof filter opgezet en de brandstof drukregelaar vervangen, totaal € 650, resultaat 1 week later zelfde probleem weer, garage zegt dat de tweede brandstofdrukregelaar vervangen moet worden maar het vertrouwen in de deze garage is weg, dus vandaar dat ik het hier maar probeer.
verders loopt de auto perfect, als die warm is.

susanne22

Geplaatst door susanne22 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

peugeottechnieker (0) PRO, 12 jaar geleden

Om ons op weg te helpen zouden de uitgelezen storingscode hier geplaatst moeten worden.
Ik denk zelf aan een lek in het vacuum regel systeem van de turbo en emmissie regelsysteem. Daar het hier aardig wat mogelijke componenten kan betreffen moeten deze en het hele regelsysteem dus getest worden op werking en lekkage. Maar dat is eigenlijk maar gissen en gissen is missen ! (zonder storingscodes)
Ik denk dat u toch een goede garage(liefst een peugeot dealer) moet zoeken om in de eerste instantie de storingscodes uit te lezen en die hier eens te plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum