Peugeot 307: Climat control 307 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Ik ben bezig met de Climate control en deze geeft bij 18.5' koude lucht en bij 19' hete lucht. Er zit geen regeling meer in. Kachelradiator is vervangen(deze was ook lek)/ Temperatuur sensor in dashboard is vervangen/ Airco is opnieuw gevuld. Geen storingen in regelunit.

Wie kan mij helpen?

mvg Bert

Berts08

Geplaatst door Berts08 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 12 jaar geleden

Controleer of laat de telecodering in de bsi controleren. In het tabblad ''ventilatieverwarming'' heb je 3 opties voor type verwarming.
1 geen airco
2 eenvoudige airco
3 climate control

Het spreekt voor zich dat hier optie 3 gecodeert moet staan. Soms staat er wel eens wat anders , bijv. als de accu helemaal leeg is geweest. Of na een jumpstart.

Berts08 (0) PRO, 12 jaar geleden

Dit ga ik volgende week proberen dank u voor de medewerking.

mvg Bert

Berts08 (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik ben er uit, bij het monteren van een nieuwe kachelradiateur is de temp.sensor niet in de lammellen geprikt maar er naast gemonteerd. Ik kwam hier achter via de parameters. In eerste instantie dacht ik dat dit de verdamper temperatuur was maar dit was de koelvloeistof temp.

Bedankt voor jullie reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.