Peugeot 207: auto loopt even slecht na koude start s morgens

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 thp

In de eerste instantie dacht ik dat het probleem was opgelost maar het tegendeel was waar donderdag 2 weken geleden auto weggebracht naar een off Peugeot dealer, en verteld wat er aan de auto schort, tevens de tip van Hans erbij over de koelsensor, ik haalde de auto op en ze hadden de koelwater sensor vernieuwd, jammer dat het geen zier geholpen had de vrijdag voor mijn vakantie was het weer raak koude start direct aanslaan maar pruttelen net als lopen op 3 cilinders na 1 a 2 minuten uitstekend weer draaien van de motor op weg naar Oostenrijk auto super gereden niet inhouden prima starten als we ergens stopen niets geen problemen motor heeft tijdens mijn vakantie en ook tijdens trekken in de bergen prima gepresteerd, alleen iedere morgen tijdens koude start het zelfde euvel zoals boven omschreven, zelf nog voor mijn vakantie injector reiniger van Bahrdahl in de tank gegooid geen resultaat, turbo werk ook super pakt goed op, alleen koud heeft hij 2 minuten het probleem.(geen vermogensverlies motor doet wat hij moet doen)

luc60

Geplaatst door luc60 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 8 jaar geleden

Een verstuiver die niet goed afsluit en gedurende de stilstand de cilinder vol brandstof lekt ?
Valse lucht wat zorgt voor een arm mengsel ?
Compressieverlies op 1 cilinder ?
Al eens uit laten lezen ?

luc60 (0), 8 jaar geleden

Hallo ferry, verstuiver zal het waarschijnlijk niet zijn want het is een benzine motor, heeft het probleem alleen bij echt koude motor de rest van de dag niet meer al heeft hij 6 uur stilgestaan

kaleido 1 (965) PRO, 8 jaar geleden

Dan noemen we het een injector , whats in a name.

luc60 (0), 8 jaar geleden

Volgens de peugeot dealer zou het de hogedrukpomp kunnen zijn van de benzine injectie, hij moet druk houden, nog niet laten controleren

luc60 (0), 8 jaar geleden

volgens de dealer is het de hoge druk benzine pomp, welke aan de zijkant van het blok zit,
is deze makkelijk zelf te vervangen? ik kan aan een gebruikte pomp komen nieuw zijn die dingen nog al duur, iemand ervaring met demonteren en monteren van deze pomp, zijn er zaken waar ik op moet letten wie kan mij advies geven?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.