Peugeot 307: Auto schakelt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste forum bezoekers,

Ik zit met een probleem en het lijkt een grote te zijn. Het volgende is aan de hand ik ging gisteren parkeren en dat lukte niet want ik kon mijn auto niet in zijn achteruit zetten. Ik heb geen enkel waarschuwing geluid of iets dergelijk gehoort maar, vanuit niets heb ik geen enkel gevoel in mijn pook is helemaal los kan alle kanten ook op zelf als ik in versnelling zet. Het enige wat ie wel doet is vooruit rijden echter lijkt het alsof die vanuit ze 2e of 3e versnelling wilt optrekken. Vanuit de motor zie ik de schakelstand die lijkt goed te werken zit het toch in de bak?.. auto is naar de garage met veel moeite en gas geven maar, geen enkel weerstand op me pook is toch raar?..

Graag meer input van jullie ervaringen ook. Het is voor me broer ben zelf meer een duitse rijder.

Bedankt.

vegito

Geplaatst door vegito (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Om te schakelen zijn 2 stangen of kabels nodig . De een sorteert voor ,de ander schakelt de versnelling. Meestal rolt er een stang van een kogelkop af. Vernieuwen van de stang met plastic kop is de enige oplossing . De stalen knop moet wel eerst weer glad gemaakt worden anders gaat de slijtage te snel. Bij onderhoud een klodder vet er op . Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.