Peugeot 206 2004: Auto stottert na het starten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFU, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem met mij Peugeot 206 1.4 uit 2004. Elke keer als ik de auto start, begint de auto na een aantal tellen te stotteren. Als de auto stationair loopt schud de auto en met name het motorblok. Als je probeert weg te rijden daalt de auto in toeren wanneer je gas geeft. Hierdoor komt de auto stotterend van zijn plek af. Wanneer je een aantal keer een flinke dot gas geeft, zowel stationair of wanneer je probeert weg te rijden dan stopt het stotteren en loopt de motor weer zoals het hoort. Dit probleem doet zich voor bij zowel een koude als een warme motor. Eigenlijk gewoon elke keer zodra je de auto wilt starten.

Het volgende heb ik zelf al vervangen:
- bougies
- temperatuur sensor
- gaskleppenhuis schoongemaakt

De auto is uitgelezen en hier kwam alleen uit dat de temperatuur sensor valse waardes aan gaf. Hierdoor dus ook de temperatuur sensor vervangen.

Is er iemand die een oplossing weet? Of waar ik nog naar kan kijken?

Alvast bedankt!

Rick137

Geplaatst door Rick137 , lid sinds 1 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.