Peugeot 207: autogordels achter

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Als er niemand op de achterbankzit van mijn 207 3 deurs uit 2007 gaat toch af en toe het verklikkerlampje aan en ook de waarschuwingstoon piept onder het rijden na enige tijd gaat deze weer uit als normaal maar kan dan ineens weer beginnen nu heb ik de 3 gordels maar in de houders gedaan om er geen last van te hebben. hoe kan ik dit verhelpen?

briley

Geplaatst door briley (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 8 jaar geleden

1 voor 1 de gordel los maken en kijken bij welke het signaal af gaat , weet je in ieder geval in welk gedeelte het zit , zodat je gericht op onderzoek kan gaan.
Je hebt toevallig geen tas of iets dergelijks op de zitting staan ?

Juggermood (0), 8 jaar geleden

Controleer de kabeltjes waarin de riem klikt. Het kan zijn dat hier vuil in zit en dat hierdoor de sensor getriggerd wordt.

briley (0), 8 jaar geleden

nee er staat niets op de achterbank en heb de indruk dat het afwisseld is, maar zal eens een voor een testen

hans4074 (0) PRO, 8 jaar geleden

Meen me te herinneren dat er voor deze storing een peugeot info was/is. Dacht een nieuw gordel-display plaatsen. Om dit even te controleren zou het handig zijn als je de laatste 8 posities van het chassisnummer hier even plaatst.

briley (0), 8 jaar geleden

chassisnr laatste 8 posities 33739742

hans4074 (0) PRO, 8 jaar geleden

Op dit chassisnummer geen peugeot info over onterechte melding gedragen gordel achterbank. Hier nog even nagevraag gedaan, en wij hebben destijds inderdaad bij 207 een paar keer dit display vervangen ivm onterechte melding.

briley (0), 8 jaar geleden

bedankt voor de info. auto net terug van de keuring en goed gekeurd maar zal toch nog even checken op vervuiling en welke gordel het precies is. bedankt voor jullie reactie

abc (0) PRO, 8 jaar geleden

@hans4074 heb hier een zelfde auto met de zelfde klacht
chassnr 33647565
auto geeft regelmatig melding dat er geen gordel gedragen wordt LA terwijl er niemand achter in zit

Rene Roolvink (0) PRO, 8 jaar geleden

Hoi abc en briley . Voor de beide auto,s is geen bericht van Peugeot . Echter , deze meldingen heb ik vaker meegemaakt en opgelost door de betreffende gesp welke gemeld word te vervangen .

abc (0) PRO, 8 jaar geleden

oke bedankt ga de gesp bestellen.
maar hoe werkt het systeem dan,ik bedoel er zit geen druksensor in de zitting die registreert of er een persoon op de zitting zit.
ik dacht dat de gesp pas werkt als er een persoon plaats neemt en geen gordel omdoet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.