Peugeot 307: automatiche airco

Bouwjaar: 2004

na een rit van een drie kwartier geeft de verwarming alleen nog maar koude lucht, ingestelde temp. 21 graden.temp.voeler in daschdord al vervangen ,kleppen met diag op werking gecontroleerd,nog steeds koud. wie o wie heeft een tip.bvd

westa

Geplaatst door westa (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Weet je zeker dat de voeler wel goed op z'n plaats zit??Dat is namelijk het enige wat dat wel eens beinvloed.Even proberen met de PPD en als die geen uitsluitsel geeft toch maar het bedieningspaneel vernieuwen. Wel eerst even aanvragen.

harry4203 (315) PRO, 19 jaar geleden

heb het inderdaad ook wel eens beleefd dat de sensor eruit viel, en dan op de radio ligt. verder gaat er volgens mij niet zoveel aan stuk.

Enting (0) PRO, 19 jaar geleden

Eerder met de 406 hebben wij een aantal keren meemaakt dat het display defect raakte met de meest rare storingen tot gevolg, ik weet alleen niet of de e.c.c. van een 307 ook aangestuurd word door het display of door zijn electronische eenheid.

Dennis57 (0), 19 jaar geleden

Bij oude auto's zou het zeker de thermostaat zijn ,maar hier zit zoveel electronica in en de auto is nog niet zo oud, dan zou je de thermostaat niet verwachten ,maar ja je weet het maar nooit .

westa (0) PRO, 19 jaar geleden

probleem nog niet opgelost,display vervangen en eerst leek het probleem opgelost maar helaas,weer koude lucht.verder zoeken dus.gr.tonny

wkhoek (0) PRO, 19 jaar geleden

wij hebben hiervoor kontakt gehad met de td. moesten een nieuwe mengklep monteren en deze inleren. klant rijd nu 2 weken hiermee nog geen klacht weer gehoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.