Peugeot 306: autoradio inbouwen, frame?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

dag allen,

wie helpt mij even verder?:
- nadat vorige week mn oude autoradio is gejat heb ik er eentje op de sloop gehaald; aansluiten met ISO stekkers was doodeenvoudig en radio werkt prima; echter wat ik niet verwacht had was dat de radio niet zonder meer in de radio ruimte past.. d.w.z hij ligt/hangt los achterover en dreigt zelfs geheel in de console te glijden. Hoe krijg ik de radio netjes stevig vast in de console?

alvast dank, Pieter

pieter02

Geplaatst door pieter02 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Was de oude radio nog een originele peugeot radio, en wat heb je nu voor radio op de sloop gehaald? Misschien moet je gewoon nog een standaard montage-frame ritselen en deze eerst in de uitsparing monteren en dan pas de radio MET steunboutje en rubber doppie aan de achterzijde in het midden van de radio.
Zo moeilijk kan het toch niet zijn Pieter?

cdbcdb (0), 14 jaar geleden

8 euro zo'n frame bij Multicaraudio Nijkerk

pieter02 (0), 14 jaar geleden

dank, heb een montageframe gehaald en in de uitsparing geklemd; radio past beter maar hangt nog steeds iets naar achter - is nu echt de bedoeling dat ik een bout in mn dashboard/achterplaat schroef waarop de radio dan rust? er zit daar wel een kort plastic haakje, maar dat haalt de radio niet..

gr, Pieter

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

In het midden achter IN DE RADIO zit een gaatje met schroefdraad. Hier hoort een soort boutje in waar weer een rubber dopje op gezet kan worden. Dit geheel valt dan in een uitsparinkje achter in het dashboard en dient als extra steun voor de achterzijde van de radio. Hangt ook een beetje van de diepte van de radio af of het allemaal past.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.