Peugeot 306: autoradio slede kan niet vastgezet worden

misschien een raar verhaal maar ik stuit tegen het volgende probleem :


in het dashboard zit een gat ( uitsparing voor autoradio) en er is verder geen frame of iets dergelijks aanwezig. In dat gat past precies de slede die ik voor mijn Sony autoradio heb, en die druk ik er in. MAAR als ik de autoradio in de slede schuif dan gaat door het gewicht de achterkant van de autoradio naar beneden hangen met als gevolg dat aan de voorkant de onderzijde van de radio uit het dashboard wordt geduwd incl slede, zodat het zaakje lekker rammelt tijdens het rijden.

logisch natuurlijk omdat de slede niet vastgeschoefd is in het dasboard maar het vreemde is dat ik de slede nergens in kan vastschroeven !!!

Wat mis ik ?

sjaak14

Geplaatst door sjaak14 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als het goed is, heeft de slede ombuig-lipjes die achter het randje van het voorfront moet worden gebogen eventueel met hulp van een punttang.
Aan de achterzijde in het midden van nagenoeg elke radio zit een mogelijkheid om een steuntje/schroefje in te draaien. Op dat steuntje hoort een rubber dopje. Achter in het dashboard zit weer een uitsparing voor dit rubber dopje. Mag jij raden waar dat voor dient! Bij een nieuwe radio zit dit steuntje en rubber dopje er eigenlijk altijd standaard bij is een zakje, maar de meesten gooien dit gelijk weg.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.