Peugeot 308 2008: BANDENSPANNING

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 120

Ik heb al een tijd last van valse foutcode met betrekking tot het TPMS-systeem in mijn Peugeot 308.
Terwijl er niets aan de hand is geeft de boardcomputer in het scherm aan dat de banden spanning niet goed zou zijn en dit is zeer hinderlijk. Alle vier de ventielen laten vernieuwen bij de dealer maar onderweg naar huis ging het systeeem alweer aan dus dit heeft niet geholpen. Kan dit systeem ook uitgeschakeld worden?, en hoe gaat dat in z'n werk? Ik heb er toch niets aan zo. Alvast bedankt voor uw reactie's.

Airton

Geplaatst door Airton (0) , lid sinds 11 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (670) PRO, 11 maanden geleden

Dat kan, maar de dealer moet dat uitprogrammeren.Zijn er geen foutcodes oid aanwezig? systeem geeft naar mijn mening over het algemeen niet veel storingen bij deze auto's. Geen accessoires ingebouwd die wellicht het systeem kunnen beinvloeden?

    Dank voor je reactie Harry, het probleem is uit het niets ontstaan zonder veranderingen aan te brengen. Foutcodes weet ik niet, de dealer heeft uirgelezen en 4 nieuwe ventielen geïnstalleerd zonder succes dus. - Airton (0), 11 maanden geleden
    Hoi Harry, het probleem is semi opgelost dwz ik heb het systeem uit laten schakelen en sindsdien geen fout meldingen meer gehad. Wat het echte probleem nu geweest is kunnen ze bij peugeot niet vinden en wilde me een overschrijf sessie aansmeren waarvan ook niet met zekerheid te zeggen is of het dan opgelost is. Bedankt voor je hulp. - Airton (0), 11 maanden geleden
off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.