Peugeot J5: benzine lekkage Peugeot J5

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Lekt benzine tijdens het tanken, wat ik kan zien is dat het van de bovenkant van de tank druppelt. In garage nagekeken, tank zelf niet doorgeroest, vulpijp ook niet Waarschijnlijk dan rubber afdichting of scheurtje in toevoerslang vanaf de tank. Dat onderdeel is via officiele Peugeot-dealer niet meer leverbaar( zijn nou niet bepaald meedenkers daar hoor) Heeft iemand een tip voor me? Wil de oude dame nog wel even lekker van de oude dag laten genieten( Camper Pilote) met dank Gerard

Pilootje100

Geplaatst door Pilootje100 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot J5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nonkelpater (0), 14 jaar geleden

Als je die toevoerslang bij peugeot niet meer kan vinden, zou ik mijn kansen wagen bij fiat (model ducato) of citroën (model C25). Als er geen al te scherpe bochten in de toevoerslang zitten kan je de originele slang misschien ook vervangen door een gewapende plastic darm van de juiste maat. Deze vind je meestal niet in doe-het-zelf winkels (die hebben meestal de kleinere diameters, formaat aquarium tot waterleiding) maar wel in speciaalzaken voor de industrie. Bij jou in de buurt: Valvo Heerhugowaard (072 5729990) of WB tools Schoorl (06 23996321). Heb dit zelf ooit eens met sukses gedaan bij een oude seat. Maar voor je iets vervangt is het misschien nuttig om uit te vissen waar het lek precies vandaan komt. Dichtingen in alle vormen en afmetingen zijn in zulke speciaalzaken tevens te koop.

Pilootje100 (0), 13 jaar geleden

Dank Nonkelpater voor deze zeer nuttige informatie, we gaan aan de slag en zullen u op d hoogte houden Gerard

Pilootje100 (0), 13 jaar geleden

Bericht voor Nonkelpater Door je advies wist ik waarover ik kon praten en (bij Peugeot dealer niets bereikt hoor! het zijn computerstekkerjongetjes geworden ai dan krijg ik vieze handen) op en is bij een jonge "garagist"de J5 onderhanden genomen ,juiste slang gevonden, elleboog toevoerrubber vervangen-scheur- weg gepruttel en luchthaperen Dank voor het meedenken Gr Gerard Pilootje100We zullen in de bergen van Kreta een ouzo op je drinken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot J5 of stel zelf een nieuwe vraag.