Peugeot 406: benzinemeter op mijn dashbord defect.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

hallo, mijn benzinemeter op mijn dashbord doet het niet goed. Ene keert toont hij dat ik op reserve(benzine) aan het rijden ben en als ik de auto stillegt en later terug opstart toont hij dat ik nog bijna halve tank heb. Wat kan ik hieraandoen? Is de enigste oplossing dashbodr volledig veranderen of kan het anders?

lionkadir

Geplaatst door lionkadir (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

master (0), 12 jaar geleden

controleer je tankvlotter even

lionkadir (0), 12 jaar geleden

waar zit die soms? En ist gemakkelijk om aan te geraken?

heemskerk4251 (0), 12 jaar geleden

Jouw 406 rijdt toch op LPG?

Dan is dit normaal. Het benzineverbruik wordt door de computer berekend. Dus als je op gas rijdt, ( en dat weet decomputer natuurlijk niet), dan zal je zien dat de benzinemeter terugloopt. Als je hem daarna weer opstart, dan zal hij het normale niveau weer aangeven. Heb ik ook met mijn 406.

lionkadir (0), 12 jaar geleden

ja inderdaad ik rij op gas, maar ik heb de benzinetank volgetankt begin januari en kijk vandaag brandt mijn lampje van brandstofniveau. Ik rij maar eerste 5 min op benzine endan op gas. Denk ni dat een volle tank benzine opgebrandt is. Moet ergens een foutje zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.