Peugeot 206 1.4 XS: Bobine vervangen

Bouwjaar: 1999

Enige tijd geleden had ik ineens last van inhouden tijdens optrekken en boven de 90 km/h. De bougies zijn toen vervangen en een paar weken was het probleem weg. Tot gisteren tenminste want het kwam ineens weer terug. Tijdens 7 km is hij 4x afgeslagen tijdens afremmen en koppeling intrappen. Ik heb de bobine vervangen alleen in eerste instantie liep hij nog niet echt 100% goed en stotterde nog een beetje bij optrekken. Maar naar mate de motor op temperatuur kwam ging het steeds beter.

Mijn vragen zijn: komt dit stotteren direct naar vervanging door ietswat vervuilde bougies of kan er nog meer aan de hand zijn?

Heeft er iemand succes gehad bij het terug krijgen van (een deel) van de kosten voor het vervangen van de bobine?

martin_eggink

Geplaatst door martin_eggink (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

monteurtje7987 (0) PRO, 20 jaar geleden

de kosten van je bobine krijg je denk ik niet terug .
maar als ik jou was zou ik wel terug gaan naar die dealer en zeggen dat het probleem er nog steeds in zit .
als ik jou probleem hoor zou ik als je mijn klant was beginen met je motor ebe uptedate .
maar ik denk dat het in jou geval niet makkelijk zal zijn want jij zal wel een kfx motor hebben maar je kunt het in iedergeval proberen dat update kost minder als een bobine en die bobine kan dan altijd nog .

martin_eggink (0), 19 jaar geleden

Van het problemcar team kreeg ik het verzoek om "het" antwoord te geven op mijn vraag. Tot op heden rijd ik nog tevreden rond met de
nieuwe bobine dus dat lijkt de oplossing van het probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.