Peugeot Boxer: [boxer 2013] Welke zekering voor binnenverlichting laadruimte

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel

Ik wil in de laadruimte van mijn boxer een extra lampje maken dat ik door wil verbinden vanaf de bestaande binnenverlichting boven de achterdeur. Om het risico op kortsluiting te vermijden, wil ik de zekering van de binnenverlichting verwijderen (ik krijg de accu ook niet losgekoppeld...), maar ik kan die zekering niet vinden!

De enige zekering die volgens het instructieboekje in de buurt komt is zekering 34 van 20A voor 'interieurverlichting minibus', maar in mijn boxer is dit een zekering van 7,5A en de binnenverlichting in de cabine en in de laadruimte gaat niet via zekering 34. Zekering 32 (7,5A volgens het boekje én de aanwezige zekering) is voor 'verlichting plafonnier', maar zowel de binnenverlichting in de cabine als in de laadruimte gaat ook niet via zekering 32.

Wie kan mij helpen?

Marcel2014

Geplaatst door Marcel2014 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 9 jaar geleden

Ik zou gewoon alle zekeringen stuk voor stuk trekken....totdat de binnenverlichting uitgaat, dan heb je`m

Of een wat rigoreusere manier...sluiting maken, dan weet je gelijk welke het is [img]http://www.kolobok.us/smiles/icq/biggrin...[/img]

Marcel2014 (0), 9 jaar geleden

Zekeringen stuk voor stuk verwijderen is inderdaad een idee. Loop ik dan overigens niet het gevaar dat ik iets onbedoeld ga resetten? Is er overigens iets te zeggen over de zwaarte van de zekering voor de interieurverlcihting? Dus zou die 20A kunnen kloppen? Dat scheelt zekeringen proberen.

Overigens kwam ik er zojuist achter dat - ondanks de datum op het kenteken - het instructieboekje gelijk is aan een boxer van maart-september 2012.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.