Peugeot 106: Brandstof meter en brandstof toevoer

Bouwjaar: 1992

Hallo,

Mijn Peugeot 106 heeft het volgende probleem. De brandstofmeter geeft een onjuist niveau aan en soms valt de motor uit door naar het lijkt een brandstof gebrek zonder dat de tank leeg is.
Vlotter mechanisme in de tank gecontroleerd maar deze functioneert normaal. Het lijkt er op of er een steker verbinding geoxideerd is omdat zowel de brandstof toevoer als de niveau meting problemen geeft. De steker verbinding onder het dashboard en bij de tank gecontroleerd maar deze zien er goed uit.
Wie kan mij verder helpen?

Groeten,
Piet

PGROENENBERG

Geplaatst door PGROENENBERG (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

brandstofmeters bij de 106 zijn altijd een beetje vaag, ik dacht dat de massaansluitingen van de pomp en de meter bij een van de achterlichten zit ik weet alleen niet meer welke die zouden het ook kunnen zijn.

PGROENENBERG (0), 20 jaar geleden

Hallo,

Ik heb bij beide achterlichten gezocht naar een massa aansluiting maar alleen bij elke unit een stekker gezien op de achter kant van de achterlicht unit. Beide stekers zijn niet geoxideerd en maken goed contact. Heeft iemand verder nog suggesties?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.