Peugeot 106 1.4:

Ik heb dus ook dat probleem. Echter bij mij valt de motor net niet stil. Het LIJKT bij mij tijdelijk verholpen door de dop van de benzine tank los te draaien en er even in te blazen. Let op: ik benadruk lijkt aangezien er reeds vele suggesties de revue gepasserd hebben welke ieder voor zich LEEK te helpen maar bij nader inzien toch niet het gewenste resultaat heeft mogen hebben.

Een gepensoeineerd monteur heeft naar dit probleem gekeken, de bougies en kabels ernaar vervangen, de "ongeluk-stroom-benzineonderbreker-knop" (ben zelf it-er => ) kortgesloten, en is later tot de conclusie gekomen dat hij niet weet waar het aan ligt. Navraag bij een Peugot dealer heeft een aantal suggesties opgeleverd (reserve sleutel gebruiken i.v.m. startonderbreker, etc etc) echter met het bovengenoemde resultaat.

Hoop dat er een alwetende peugot monteur met een beetje goedkope oplossing komt!! =]

Allen suc6 met uw "problemcar" =]

sMp

Geplaatst door sMp (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Maarten bij welk probleem hoort dit?

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.