Peugeot J5: brandstofpomp

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 turbo diesel

Hallo ,Ben onlangs na wat inspectie op een lekkage gestuit,deze bevindt zich aan de achterkant van de brandtstofpomp .Zover ik het kan bekijken is het niet een aansluiting. Als je vanonder af kijkt zie je een asje of nokje van ongeveer 20 mm rond uitn het huis steken en daar lijkt de lekkage te zitten.Het niet zo dat het pomphuis 1 2 3 te demonteren valt wordt namelijk ook door distributie lijn aangedreven.Wie heeft goede raad?gr toon

metatoon

Geplaatst door metatoon (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot J5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

nou goede raad de pomp zal er af moeten want dat asje zal uitgesleten zijn of de afsluiting versleten.
zo kan je er niet bij.

groetjes jan.

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kan proberen een ''revisie pompdeksel'' te pakken te krijgen bij bolsmotor of diesel buchlie. Je moet dan het type pomp opgeven. Het vervangen van het pompdeksel is mogelijk zonder de pomp te demonteren maar vereist wel enig geduld en expertise. Ik ga er hier even van uit dat je met het asje de gashevel of stationair/antiafslag hevel bedoelt, deze zitten op een afschroefbaar deksel van de pomp.

PT nieker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot J5 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum