Peugeot 308 SW 2015: Brandstoftank

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BH01, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Ik heb de auto nu 3 weken in bezit met een kilometerstand van 60.000 km en heb 2 x getankt, helaas kom kan ik de tank maar voor 40 liter afvullen ipv een volle tank. Graag hoor ik of dit een bekend probleem is en wat er aan gedaan kan worden.

harlemanrene@gmail.com

Geplaatst door harlemanrene@gmail.com , lid sinds 8 maanden geleden

4 Reacties

oldford PRO, 8 maanden geleden

Heb je de auto particulier gekocht of bij een bedrijf?
In het laatste geval heb je recht op de "wettelijke" garantie en kostenlose reparatie door de verkoper.

dick407sw, 8 maanden geleden

De tank van een 308 SW is slechts 47 liter groot. Hoeveel kilometer kan je rijden met de getankte 40 liter?

harlemanrene@gmail.com, 8 maanden geleden

Ik heb de auto rechtstreeks van de leasebedrijf gekocht en heb garantie. Ik wil van te voren weten mijn klacht gegrond is.
Als ik getankt heb dan geeft de meter na 250 km al aan dat deze nog maar voor de helft vol is. Met 40 liter rij ik net geen 800 km. Wel vreemd dat er z'n kleine tank onder zit. Hiervoor had ik Citroën C4 van 2011 er daar kon 63 liter in.

Idd bedankt voor jullie reacties

kaleido 1 PRO, 8 maanden geleden

Dan lijkt me er niets mis.
Alles valt tegenwoordig onder downsizen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.