Peugeot 307: buitentemeratuur

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,
Ik heb een 307 gekocht van 2004 en het gekke is dat de buitentemp niet op het display wordt weergegeven alleen 2 streepjes.
Ik heb de rechter buitenspiegel losgehaald maar ik zie nergens een tempsensor, ook in de deur kan ik geen aansluiting vinden voor een sensor, geen 2 zwarte draden met een stekker, is het mogelijk om alsnog een sensor in te bouwen?

timba

Geplaatst door timba (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 13 jaar geleden

Geef eens de laatste 8 cijfers van het chassisnummer, kan kan er makkelijker gezocht worden.

timba (0), 13 jaar geleden

Hier zijn de laatste 8 cijfers 83285493.

306 cabrio (0) PRO, 13 jaar geleden

Volgens de gegevens van Peugeot heeft deze auto een sensor voor de buitentemperatuur in de rechter buitenspiegel. Zwart puntje aan de onderkant van de spiegel.

timba (0), 13 jaar geleden

Ik heb de spiegel goed bekeken en ik weet wat je bedoeld, maar aan deze spiegel zit geen zwart puntje, ik heb gisteren de deurbekleding nog een keer verwijderd en goed gekeken maar ik zie alleen 5 draden van de spiegel en voor de rest niks, waar zit normaal de sensor op aan gesloten?
Ik neem aan op de boordcomputer maar waar, misschien kan ik hem onder het dachboard ergens oppakken?
En heeft dit ook invloed op de werking van de climacontrol?

timba (0), 13 jaar geleden

Heeft iemand misschien een bedradingsschema van de buitensensor?

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het sensortje buitentemperatuur zou volgens schema gekoppeld moeten zitten aan een zwart stekkertje met 2 aansluitingen achter de bekleding van het rechter portier.
Vandaar uit gaat de bedrading voor de sensor de stekker in tussen portier en stijl om daarna in de kabelboom naar de BSI te gaan en aan te komen in de 40V witte stekker op de BSI op draad-positie 7 en 18 in die witte stekker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum