Peugeot 307: code versnellingsbak voor peugeot planet 2000

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo allemaal,

Ik heb het volgende probleem, in mijn display wordt steeds de melding minimum diesel dope aangegeven. Dit bleek met de additief reservoir te maken, deze heb ik bijgevult. Nu wou ik dus de boel resete, maar je raad het al gaat niet lukken. Wel geeft ie aan dat het gereset is maar naar enige tijd komt de melding weer terug, ik wou nu ook de roetfilter resete wat moet gebeuren, alleen dan vraagt ie om wat voor type 307 en motor RHS wat ik weet, alleen dan komt de vraag type versnellingsbak dit moet ook uit 3 cijfers of letters bestaan of een combi van. Is er iemand die mij hier mee of aan kan helpen.

Ik weet als je een nieuwe versnellingsbak moet halen, dan moet ik een DN09 bak hebben alleen dit zijn 2 letters en 2 cijfers en kan dit wel invoeren maar heb maar een combi van 3 nodig en al geprobeerd, dus help niks om de roetfilter te resete. Hopelijk dat er iemand hier is die de code versnellingsbak wel weet.

Voertuig:
307 Hdi 2.0 bouwjaar 2002 type motor RHS
versnellingsbak DN09 of type nummer 44868447.

Met vriendelijke groet,

Rubske,

rubske

Geplaatst door rubske (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vervoort11761 (0) PRO, 13 jaar geleden

indien automaat: BVA (boite vitesse automatique)

indien handgeschakelde bak: BVM (boite vitesse manuelle)

Richard9710 (0), 13 jaar geleden

Typisch weer wat voor Peugeot, hadden ze er gewoon de mogelijkheid aan gegeven om een A of M te kiezen zou iedereen er zelf wel uit komen. Dit is er in ieder geval één om te onthouden.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Staat toch een A of een M ( :D ). Alleen dan op zn frans :P

Richard9710 (0), 13 jaar geleden

En laat dat frans nu net de reden geweest zijn dat ik ooit eens een klas twee keer mocht doen. En zelfs de tweede keer was het frans niet om over naar huis te schrijven, maar in de andere vakken was ik wel opeens erg goed.

rubske (0), 13 jaar geleden

Hoi mensen,

Het probleem minimum diesel dope is opgelost. Ik heb het probleem kunnen resete, eerst heb ik de roetfilter laten regenereren via pp2000 hierbij gaf hij aan dat het mislukt was. waarna ik ben gaan rijden en tijdens het rijden heb ik het additief in pp2000 van teller 1 en 2 op de 0 gezet daarna kreeg ik heel even de melding terug en de volgende dag was de storing weg. Heb voor de zekerheid nog 2 maal uitgelezen maar kreeg geen storingen meer te zien, ook tijdens het rijden geen storing meer. Heb ook het tankdekseltje weg gehaald, volgens de Peugeot dealer zat daar een sensor maar geen sensor aangetroffen. Hoop dat jullie hier ook iets aan hebben als je het systeem zelf reset veel suc6.

oohja meneer vervoort11761 wil ik ook even bedanken zonder hem was ik niet verder gekomen, BEDANKT !!!

Groeten Rubske.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.