Peugeot 207 CC: cabriodak gaat niet mer open

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FR, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

Het cabriodak van mijn peugeot 207 cc uit 2010,gaat niet meer open.
Ik ben reeds bij de dealer geweest, en die ontdekte dat er geen aansturing uit de eenheid van de electroklep van het dak is.
Ik kan dit onderdeel laten vervangen,maar heb dan nog geen garantie dat het probleem dan opgelost is !!! (vind ik wel vreemd van een peugeot dealer ) en dan spreek ik hier over een reparatie van rond +/- 1000, euro .
dus dat is voor mij een dure gok om te nemen.
Iemand een andere (goedkopere) suggestie ?

Rein S

Geplaatst door Rein S (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 5 jaar geleden

Zeker duur , zonder garantie op een juist resultaat , komt er wel aansturing op de eenheid ? zit er een afdekhoes in je kofferbak , zo ja deze zit op zijn plaats en de schakelaars werken , zekeringen zijn gecontroleerd ?

Rein S (0), 5 jaar geleden

Goede avond kaleido 1

De auto is bij de peugeot dealer geweest ,ze hebben alles getest/doorgemeten, en kwamen tot die conclusie,dus ik mag er toch wel vanuit gaan dat dat wel in orde is, voor die ruim 200, euro wat ik moest betalen,zonder dat het probleem verholpen is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.