Peugeot 406: cd wisselaar

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 Hdi

in mijn wagen zit een orginele fabrieks radio-cd speler, eentje van siemens VDO bij de dealer is er niks over bekend dus kan ik niet aan papieren of gegevens komen
ik wilde een philips 026 cd wisselaar aan deze radio koppelen maar weet niet of dat wil werken wie weet meer???
het betreft een type nr psacd100-5 of wel siemens vdo RD3-01

epvlooi

Geplaatst door epvlooi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

heemskerk4251 (0), 14 jaar geleden

Zover ik weet zit er in de 406 een clarion radio-cd/radio cassette speler. Siemens VDO zorgt voor de navigatie in de 406. In die van mij van 2003 is de fabrieksradio in ieder geval van Clarion. Hieraan is makkelijk een clarion cd wisselaar te koppelen. Wordt in de ruimte van het linkerachterspatbord geplaatst. De wisselaar heeft het typenr PU-2293D. Even op marktplaats zoeken. Voor 50 euro heb je een hele goede. Nu maar hopen dat de aansluitkabel al in het spatbord ligt, anders moet je die ook nog aanschaffen. Als je in de buurt van Den Haag woont dat heb ik een bracket en een kabel voor je. Stuur me maar een mailtje.

gr.

Cees

epvlooi (0), 14 jaar geleden

navigatie van siemens , ja dat weet ik
Maarr.... op de radio die er in zit, zitten de stickers met siemens vdo en psa er op , ra ra
maandag ga ik naar de dealer eens even uitvogelen wat er in mijn wagen is gezet, missch een orginele radio cd speler uit een andere peu?
tussen haakjes ik woon niet in de buurt (gelderse vallei)

epvlooi (0), 14 jaar geleden

nou dat weten we dan ook weer, er zit een radio-cd wisselaar van een 307 in mijn wagen en daar moet een blaupunkt wisselaar op
dus moet ik nog even door zoeken ,
zet maar een slotje op deze topic

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.