Peugeot 406: cd wisselaar

Bouwjaar: 2001

Weet iemand een adres in de omgeving van eindhoven waar ik mijn wisselaar eventueel kan laten repareren loopt steeds vast.Heeft iemand misschien een wisselaar uit een schade auto liggen en zo ja kan je die combineren met de radio die al in mijn auto zit ?merk clarion

addink

Geplaatst door addink (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Op marktplaats en/of Ebay 'Clarion' intikken onder 'alle rubrieken' en je hebt ze voor het uitzoeken. Let wel even op de aansluitstekker achterin, als je gaat afwijken van het typenr. (vierkant of rond), want een nieuwe draad trekken is niet zo simpel (en duur). Het PU typenummer staat op de gele sticker op de wisselaar. Als je er een kunt vinden met hetzelfde nummer kan het niet misgaan.

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

Hans,

Ik bedenk me nog wat. Deze (althans die van mij) wisselaars hebben moeite met het verwerken van CDR's of CDRW's. Die van mij weigerde regelmatig dienst. Met een gewone CD heb ik totaal geen probleem. Wellicht is dit de oorzaak van het vastlopen!?

gr.

Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.