Peugeot 405: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1994

Hoe kun je een zender (sleutel) programmeren op een ontvanger van de centrale deurvergrendeling. Heb nl. een andere ontvanger gemonteerd ivm. niet werken van de afstandsbediening

wout12308

Geplaatst door wout12308 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wkhoek (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit is helaas niet mogelijk, de handzender en de ontvanger horen bij elkaar en worden vanuit de fabriek geleverd met elk een vaste, onwisbare, en de zelfde code. Als alleen de ontvanger vervangen word dan weet je dus zeker dat het systeem niet meer werkt.

Je zult moeten zorgen dat je ook de handzender van de gemonteerde ontvanger erbij krijgt. Peugeot levert trouwens ruil setjes. Ik weet zo niet wat dat kost, maar echt goedkoop niet, dat weet ik wel.

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Via de achterdeur is er ook een setje leverbaar en dan niet infrarood maar met radiosignaal een kasje (ontvanger) en 2 handzenders kost dan iets van 100 euro, pas ook op 106 en 306.

wout12308 (0), 18 jaar geleden

Heb nieuw setje besteld bij Peugeot, 1 zender + 1 ontvanger kosten ongeveer ¤ 68,- ex BTW, valt me hard mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum