Peugeot 405: Stoplampje brand ook bij starten

Bouwjaar: 1994

Ik heb recent de gloeispiralen vernieuwd omdat de anderen ten einde waren.
Maar nu is het zo als ik de sleutel omdraai dan gaat ook het stoplampje branden nu is mijn vraag is dit altijd zo geweest als je de auto start kan me het namelijk niet herinneren dat dit lampje ook altijd brande voor de start is dit niet het geval wat kan het dan wezen.
Alvast bedankt voor de info.

Manfred6840

Geplaatst door Manfred6840 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Na een paar seconden gaat het waarschijnlijk uit?? Dan hoort het zo!

RAH (0), 18 jaar geleden

Het is gebruikelijk dat alle controle lampjes bij het aanzetten van het contact gaan branden. Dit ter controle van de lampjes zelf. Mocht bijvoorbeeld het lampje van "te weinig olie" kapot zijn, dan kom je daar pas achter als je motor is vast gelopen (net te laat dus). Zodra de motor loopt zouden alle controle lampjes uit moeten gaan. Als er iets blijft branden wordt het tijd om je zorgen te gaan maken.

Manfred6840 (0), 18 jaar geleden

het probleem is opgelost het hoort inderdaad zo dat de lampjes allemaal gaan branden als je de sleutel omdraait dit ter controle van de lampjes zelf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum