Peugeot : centrale vergrendeling terug open

Als je met de sleutel de auto op slot zet via de afstndbediening gaan de deuren terug open.
Normaal zeg je dan dat ze hem met de sleutel in het slot moeten doen maar dan blijft de achterklep open en daar zit geen slot op

iemand een idee

Edwin2581

Geplaatst door Edwin2581 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Maarten6801 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb t ook eens aan de hand gehad en toen was t slot kapot aan de passagierskant

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Of een deur of klep nog open of slot kapot.

Edwin2581 (0) PRO, 18 jaar geleden

kun je daar iets aan uitlezen of moet je meten en zo ja wat

RAH (0), 18 jaar geleden

Ik zou de stekkers één voor één van de cv motoren af halen en telkens proberen of de deuren dan wel op slot blijven. Zodra dat het geval is, heb je waarschijnlijk het kapotte slot gevonden. Zou trouwens beginnen met de achterklep aangezien die open blijft als je de zaak met de sleutel op slot zet.

hans4074 (0) PRO, 18 jaar geleden

BSI-meting gegevens- ik dacht vergrendelen/ontgrendelen of portieren?. Hier vind je de status van de portieren open of gesloten. Meestal, ondanks dat alle portieren dicht zijn (dus niet vergrendeld) , staat er 1 port. op meting gegevens die op open staat, terwijl deze dicht is en.....je raad het al! das de boosdoener. Werkt NIET als het om kofferslot gaat omdat deze niet opgenomen is in meting gegevens, en je moet natuurlijk een diag hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.