Peugeot PARTNER 170C 1.9D: Centrale vergrendeling werkt niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: WJY, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 51

Hallo,
Bij mij werkt de centrale vergrendeling niet meer. Smorgens op het werk op slot gedaan en smiddags wil hij niet meer open.
Afstandsbediening werkt wel. Signaal wordt verzonden. Zowel op slot als open. Je hoort bij de zekeringen alleen een relais en in de bestuurdersdeur een lichte schakeling wanneer je hem op slot wilt doen. Bij het openen hoor je niks. Wanneer je hem met de sleutel op slot of open doet werkt de centrale vergrendeling ook niet, wel gaat het lampje knipperen of uit bij de Centrale knop op het dashbord. Ook handmatig op de centrale knop gebeurt er niks. Wat kan het probleem zijn?

ErwinG

Geplaatst door ErwinG (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Controleer eens de bedrading bij het LV schanier in het doorvoerrubber .
Hier wil nogal eens draadbreuk optreden .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.