Peugeot 205 diesel: claxon doet het niet

Bouwjaar: 1992

Nog een vraag mijn claxon doet het ineens niet meer en ook het lampje van het licht doet het niet( wat op het dashboard zit) Ik kan dus niet meer zien of ik mijn lampen aan heb. Ik weet niet of deze twee dingen iets met elkaar te maken hebben. Wie kan mij een antwoord geven?

ijsbruin

Geplaatst door ijsbruin (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Ik.Eerst een vraagje,doet je binnenlicht het wel? Zo ja, dan is waarschijnlijk je claxon stuk.Zo nee, dan is de zekering stuk.
Als het stadslicht en de verlichting van je instrumentenpaneel gewoon werkt is het lampje van het controlelampje stuk en moet het instrumentenpaneel worden gedemonteerd om dit te vervangen.
Succes Oldtimer.

ijsbruin (0), 20 jaar geleden

Hallo Oldtimer, Ik heb gekeken en waarschijnlijk is de claxon stuk( binnenlicht doet het) stadslicht werkt ook dus lampje. Bedankt Heb je nog een suggestie voor het helikoptergeluid denk je ook de luchtfilter??

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Rona, geluid is zo moeilijk over de computer.Maar het zou kunnen dat het het luchtfilter is.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.