Peugeot 309 14i: Co +10 %

Bouwjaar: 1990

Co krijgen we niet naar beneden.We hebben de themperatuur sensor al vervangen maar het maakte niks uit.Wie kan mij helpen!!

Roger10218

Geplaatst door Roger10218 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 309? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Siem Bijman (170) PRO, 19 jaar geleden

Loopt hij verder wel goed?Kijk anders eens of er geen retourleiding verstopt is.Benzinedruk wordt dan te hoog en kan daardoor dit veroorzaken.Heb dat met een Alfa eens gehad.
Succes.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

lambdasonde luchtlek rond het kraagje waar hij op de voorpijp gelast zit?.Injector blijft hangen?.eerst maar eens wat metingen doen lijkt mij het makkelijkste want...METEN IS WETEN>>>

Roger10218 (0) PRO, 19 jaar geleden

Injector blijft niet hangen hij loopt wel stationar allen rookt hij zwart.lamda werkt wel maar krijgt het niet naar beneden.

John5711 (0) PRO, 19 jaar geleden

als je zeker weet dat je lambda sonde goed is en je temperatuursensor ook,dan moet het de brandstofdruk haast wel zijn.

autobalk (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb een keer meegemaakt Massa draadje op het schutbord rechts
stekkerverbinding vernieuwd en het co ging omlaag
Was overigens niet zo hoog

Thijs_Vanlier (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou toch even de lambda sonde controleren op werking, en evt even schoonmaken. Wat ook zou kunnen is dat de ontsteking niet meer juist staat, want die kun je bij de 1.4's nog stellen. Als te laat of te vroeg staat, zou het best kunnen dat de injectie het niet meer bijgeregeld krijgt. Moet geloof ik 8/10 graden voor BDP zijn. Merktekens op vliegwiel.

walter11908 (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo roger, heb je de map sensor al gecontroleerd? en het slangetje daarvan? als dit niet goed afdicht of de sensor kapot is dan krijgt de computer de verkeerde waarde binnen over de onderdruk in het inlaatspruitstuk en spuit daarom te veel benzine in! het slangetje loopt van het inlaat spruitstuk naar een senor waar een stekkertje op zit. succes. grs walter.

gardejonge (0) PRO, 19 jaar geleden

Katalisator kan ook defect zijn , onlangs gehad met 205 gti waar katalisator was leeg gehaald .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 309 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum