Peugeot 106: co te hoog bij apk keuring

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.1 accent

bij apk keuring auto afgekeurd omdat hij een te hoog co had heb van de sloop al de lambdasonde vervangen maar na herkeuring nog steeds niet goed ook op benzine niet goed heb er al veel ellende mee gehad koppakking vervangen , g3 computer defect en vervangen.maar ik weet het nu niet meer wie helpt mij?

welpje

Geplaatst door welpje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat zegt de apk keurmeester er van?
Dit kan eigenlijk van alles zijn.
Ik als technicus zou zeggen meten is weten,temperatuursensor ,mapsensor,smoorklep potentiometer , werking Kat..
Hoe is het CO op benzine ??Dat moet eerst goed.

welpje (0), 18 jaar geleden

die keurt alleen de auto en zei dat ik naar peugeot garage moest gaan maar dat zal waarschijnlijk pijn doen in de beurs .
op benzine ook niet goed

PETER8876 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is De Uitlaat Goed Gas Dicht

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

welpje, het is alleen mogelijk hier een duidelijk oordeel over te vellen nadat er een kundige monteur naar heeft gekeken. We kunnen wel van alles roepen, maar ik ben bang dat je daar niets aan hebt. Dit is een complexe materie. Ik denk niet dat jij daar mee uit de voeten kunt. Ik zou gewoon kontakt opnemen met iemand die er verstand van heeft. Leg het probleem telefonisch uit, en maak een afspraak. Hoeft beslist geen dealer te zijn hoor! Lopen heel wat knappe koppen rond in de multi-garage wereld. Hint: zij die het druk hebben zijn meestal ook het beste......

Sytze

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.