Peugeot 207: Cruise Control toevoegen 207

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

Hoi Allemaal,

De afgelopen tijd heb ik vaak korte ritten gemaakt en is een cruise control nooit een gemis geweest. De laatste tijd pak ik steeds meer snelweg kilometers en wil ik graag een cruise control voor mijn 207 1.4 benzine uit het jaar 2007. Ik heb een originele 2e handse gevonden. mijn auto heeft nog geen moderne VTI motor die in 2008 werden geintroduceerd. Dankzij dit forum weet ik dat het een et3j4 motor is. Is het plug and play of komt er meer bij kijken?

Alvast bedankt,

Groentje22

Geplaatst door Groentje22 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (380) PRO, 8 jaar geleden

wat heb je tweedehands gevonden? de cruisecontrole is een stukje software, dus dat zal wel niet. denk dat je een schakelaar bedoelt, en dit is geen plug en play. je moet wat computerinstellingen wijzigen, en het gaat helaas niet altijd werken. daar dit officieel ook niet mag, is ook niet iedere dealer bereid dit voor je te proberen.

Groentje22 (0), 8 jaar geleden

Ik heb indd. een gevonden die ik erop kan zetten. Kan het aanpassen van de software gewoon met een universele uitleesprogramma die universele garages tegenwoordig hebben? Waarom zijn dealers dit niet bereid te proberen?

arjenhofstra (0) PRO, 8 jaar geleden

Die instellingen kunnen worden gewijzigd met enkele universele apparaten, maar de meeste universele autobedrijven zullen dit niet kunnen uitvoeren. De auto moet verder wel voorzien zijn van de juiste rem en koppelingsschakelaar en bedrading etc.

Het coderen van cruise control in het motormanagement lukt helaas niet altijd, dat kun je eventueel laten proberen voordat je de hendel monteert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.