Peugeot 307: cruise control werkt niet meer na nieuwe computer/bsi

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6-16v

voor dat de auto naar de dealer ging werkte de cruise control wel ,ze hebben de computer/bsi vervangen ivm storing (exact weet ik het niet) is van vriend sinds de nieuwe computer/bsi werkt de cruise control niet meer de dealer zegt niks te hebben gedaan met de cruise control .en kan iemand de exacte werking v/d cruise control vertellen en staat ie wel of niet in verbinding met computer/bsi ,graag uw antwoord.
Met vriendelijke groeten
bus driver

bus driver

Geplaatst door bus driver (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PEUGEOT TR (0) PRO, 15 jaar geleden

snelheidsregeling moet gecodeerd worden en vemits een nieuwe leeg geleverd wordt, zal dit bij telecodering over het hoofd gezien zijn. CC moet 2 maal aanwezig gezet worden , 1 maal id motorebe en 1 maal in de bsi

peugeottechnieker (0) PRO, 15 jaar geleden

De telecodering van de oude bsi bestond voor wat betrefd de snelheids regeling uit aanwezig/afwezig. Bij de nieuwe heb je meer mogelijkheden dus daar kan het fout gegaan zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum