Peugeot Partner: cruise controle in bouwen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 cc

Ik ben van plan om cruise controle in mijn auto te plaatsen. Zijn er ook systemen die minder geschikt zijn voor mijn auto. En waar moet ik op letten als ik een aanschaf.

Albertus

Geplaatst door Albertus (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

peugeot bouwt zelf ook achteraf cc in, volgens mij gebruikt men dan john gold cc. er is een vacuum versie en een elektronische. schijnt beiden prima te werken maar dat is geen eigen ervaring.
Succes.

T luteijn (0) PRO, 17 jaar geleden

De vacuum bediende voldoet op deze al goed. En is goedkoper dan de elektronische. Deze partner heeft nog een mechanische gasklep. Bij uitvoeringen met electrische gasklep is het soms beter een elektronische johngold te nemen. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor de bedieningshandle aan het stuur.

KRG (0), 17 jaar geleden

Wie van jullie weet het volgende: Ik heb in mijn 406 201 16V een later ingebouwde John Gold cruise control met stuurbediening met handeltje links.
Ik zou wel willen weten hoe ik het volgende wijzig; de CC begint al te werken bij 30 km/u en boven de 125 km/u kan ik hem niet meer gebruiken. In Nederland wel leuk, maar hoe wijzig ik de onder en de bovengrens oftewel het regelgebied ?

oldtimer (0) PRO, 17 jaar geleden

Is een beetje afhankelijk van het type Klaas.
Der zijn er die een rijtje dipswitsjes in het regelhuisje hebben zitten en er zijn er ook die een bepaalde inleerprocedure voor het snelheidssignaal hebben.
Misschien moet je even het regelkastje opzoeken en het typenummer doorgeven dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.