Peugeot Partner: trekhaak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900cc

Moet ik voor iets speciaals rekening houden met het plaatsen van een trekhaak. Er bestaat namelijk een speciale stekkerset (Prijs58euro )wat ik toch veel vind voor een stekker,Daarom ik de vraag of ik geen gewone aansluiting vanuit de achterlichten mag aansluiten.Zou dit normaal niet vragen maar is voor mijn eigen voertuig
Graag jullie mening .Ps hoelang zijt ge daar ongeveer me bezig en moet er een stuk uit de bumper gesneden worden eventueel.
Met vriendelijke groeten
Kurt

formotion

Geplaatst door formotion (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

amplifier (0) PRO, 17 jaar geleden

hey kurt,

Je hoeft niet persee een kabelset van Peugeot te gebruiken, het is echter wel gemakkelijk!! je hebt namelijk weinig plaats om de kebels erbij te "knubbelen" En daarbij vind ik het persoonlijk vrij storingsgevoelig zón universele kabelset. Maargoed, bij een origionele kabelset kun je gewwon de stekkers tussen de stekkers van je achterlichten klikken. (peuleschilletje) Het is maar wat je zelf wilt!!

Trouwens een tip voor het monteren van de haak zelf: Je moet ijzeren bussen in de chassisbalken stoppen voor je er de bouten doordoet, deze worden normaal bijgeleverd. Let wel op dat deze bussen niet in de chassisbalk valt!! die krijg je er namelijk nooit meer uit!!


Mvg. Marcel

formotion (0) PRO, 17 jaar geleden

Vriendelijk bedankt voor u snelle reactie ,Marcel.
Ga er zeker opletten ivm die afstandsbussen
Mvg
kurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum