Peugeot 208 2013: Cruisecontrol

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: HM01, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 60
ComputerComputer

Goedendag, vraagje; De cruisecontrol schakelt niet in wanneer de buitentemperatuur rond de 27 graden en hoger is (als de comp.deze temp aangeeft) ,ligt het aan de computer van de auto of is er een defect in het systeem ? Dit probleem begon nadat de computer door peugeot garage is nagekeken.
Graag uw mening hierover.
alvast bedankt.

Alard21

Geplaatst door Alard21 , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 PRO, 5 maanden geleden

Eerst de gehele auto maar eens goed uitlezen, is zo niks over te zeggen. Welke computer(auto heeft er legio) is er nagekeken en waarom?

Alard21, 5 maanden geleden

Er was eerst geen contact met het motormanagement ,er was een kabelbreuk. Dat is opgelost , en toen begonnen de problemen, achterruitenwisser deed het niet (ook opgelost) en cruisecontrol deed het niet, Ze hebben het nogmaals gemeten , cruisecontrol heeft het toen een paar dagen gedaan, ik weet niet welke men toen heeft uitgelezen, ben een leek daarin. Daarom dacht ik om het hier te vragen. Misschien is er iemand die hier verstand van heeft. bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 208 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum