Peugeot 208 2015: P0087

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: HN01, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 81

Peugeot 208 puretech 1.2 Foutcode P0087 er word in de garage al een hele week naar het probleem gezocht maar heeft tot nu toe niet tot het oplossen van deze foutmelding geleid!
Een nieuwe accu zou nu het probleem op kunnen lossen, Ik zelf ben daar nog al sceptisch over. Maar misschien zit ik er wel naast, graag evt. Mogelijkheden/ oplossing

FransGr1

Geplaatst door FransGr1 , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Wat is de klacht dan ?
Storing zou te maken hebben met brandstofdruk ?

FransGr1, 4 maanden geleden

klacht is dat de auto na het aangeven van een motor probleem, boven de 100 km/u in een soort van noodloop gaat, Dacht zelf aan een verstopt filter, of aan de high pressure fuel pump een filter schijnt er niet in te zitten. Ik mag aannemen dat de dealer als eerst de high pressure full pump nakijkt die woord op internet ook als eerst genoemd. morgen hoor ik of de batterij de veroorzaker is.

Ehombie PRO, 4 maanden geleden

gaat hij structureel in noodloop? kun je het probleem laten optreden?
Je hebt een duidelijke aanwijzingen...MAAR wil nog niet 100% zeggen wat de oplossing is wat de code omschrijving als onderdeel noemt.

ik zou een test rit maken met de datapids omtrent brandstof gerelateerde zaken.
Een nieuwe accu begrijp ik niet direct in deze casus....

FransGr1, 4 maanden geleden

een oude batterij icm. met te weinig aan brandstof gaf het probleem op dit moment even geen probleem meer ik hoop dat het ook zo blijft.

FransGr1, 3 maanden geleden

Tot eergister geen probleem meer gehad met de auto, Tot van ochtend wilde de auto niet meer op gang komen maximaal snelheid 55km andere foutcode $07E8 CAN STD FAST, Vandaag naar de garage gebracht bij aankomt geen fout meldingen meer? Staat daar nu voor verdere inspectie, Zelf denk ik aan een verontreinigd/vervuild brandstof circuit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 208 of stel zelf een nieuwe vraag.