Peugeot 206: Dak 206cc geeft storing aan

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Goedemorgen,

ik ben een beetje ten einde raad. Ik heb een Peugeot 206cc uit 2001, ik heb deze een half jaar en in het begin niks mee aan de hand. Tot hij 2 maand geleden bij het openen van het dak begon te piepen en niet meer open ging. Alle standaard dingen gecontroleerd natuurlijk: netje achterbak, kofferbak goed dicht, haken open. Afgelopen donderdag heb ik ‘m naar de garage gebracht die hebben hem uitgelezen en er kwam geen storing naar boven. Bij de garage de kofferbak nog een keer goed dicht geslagen( wat ik overigens ook al 10x had geprobeerd) en ja hoor hij doet het weer! Die donderdag nog 3 keer het dak open en dicht gehad zonder problemen. Vrijdag heb ik de auto nauwelijks gebruikt en zaterdagmiddag dacht ik het dak weer even open te doen maar helaas weer de piepjes. Ondanks dat ik in de tussentijd de kofferbak niet eens open heb gehad of ook maar iets heb veranderd doet hij het ineens niet meer. Heeft iemand enig idee waar het nog aan zou kunnen liggen? Alvast bedankt.

Groetjes Jorieke

Jorieke90

Geplaatst door Jorieke90 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (470) PRO, 4 jaar geleden

uitlezen heeft bij deze auto niet zo heel veel zin. je moet eigenlijk beginnen door met een (peugeot)tester de status van alle sloten en microschakelaars te controleren.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.