Peugeot 307 CC 2007: Dak mechanisme werkt niet volledig

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Beste lezers,

Sinds kort is er een probleem onstaan aan mijn Peugeot 307 cc,

Je raad 't al het dak gaat niet open, bij het bedienen van de knop van het dak, gaan de raampjes netjes naar beneden, hoor je de dak vergrendeling los gaan, ook hoor je de motortjes draaien achterin, alleen gaat de klep niet open, motortjes blijven draaien als ik de knop vasthoud, maar meer doen ze ook niet.

De auto geeft geen melding aan, wat vreemd is.. Alleen als ik de knop los laat staat er dat het dak nog niet volledig open is, maar goed dat klopt natuurlijk ;)

Hopelijk kan iemand me helpen en is het probleem simpel op te lossen, voordat we de eurotjes laten rollen richting de peperdure garages.

Alvast bedankt

Groeten Stefan

JaBbJaW

Geplaatst door JaBbJaW (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 2 jaar geleden

Check in ieder geval of er voldoende hydrauliek olie in de pomp zit. Is dit in orde, kijk dan of de staalkabels La en Ra achter de zijpanelen van de koffer toevallig niet los geschoten zijn uit de houders.
Is dat allemaal in orde, dan wordt het uit laten lezen.

JaBbJaW (0), 2 jaar geleden

Hans bedankt voor jouw Reactie

Oké waar kan ik de pomp vinden?

hans4074 (0) PRO, 2 jaar geleden

Achter het achterpaneel in de kofferbak. Beplating verwijderen.

JaBbJaW (0), 2 jaar geleden

Sorry voor de late reactie, Hydroliek lijkt geen probleem, de achter klep lijkt een heel klein stukje omhoog te komen maar aan 1 kant te blokkeren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.