Peugeot 307 2003: Schrapend geluid

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Goedemorgen, ik heb al geruime tijd een probleem tenminste dat vind ik zelf maar ben er al regelmatig mee bij de garage geweest en die vertrouw ik in alles ga hier al heel lang heen, maar met dit probleem zeggen zij dat ze niks kunnen vinden, het gaat er dus om het als je in de auto zit dat je bij het rechter achterwiel een schrapend geluid zich voordoet maar nu is mij wel opgevallen dat het geluid zich alleen voordoet als ik hem eens flink doorgetrokken heb en dus hard heb moeten remmen, ik dacht aan de handrem die bleef hangen maar de garage zegt van niet en de remmen zijn ook verder in orde dus wat zou dit kunnen zijn hebben jullie enkel idee ?

Mvg Raymond

Darkspyder206

Geplaatst door Darkspyder206 , lid sinds 5 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Loopt de ankerplaat niet aan door roest ?

    Is dat een apk punt ? Want hij is wel 6 dagen terug apk goed gekeurd zonder al te ernstige punten zij de garage - Darkspyder206, 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.