Peugeot 207 2010: DAshcam uitlezen ivm kenteken voor politie

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

uitklezen kenteken gegevens Dashcam door vorige eigenaar ge installeerd dus heb er geen documentatie bij en fotos overstijgen het toe gestane mb zo te zien is het een Dashcam die vast op de voorruit is ge integreerd zie allemaal zwarte steepjes rondom de camera aan de buitenkant.

sbo1

Geplaatst door sbo1 , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

limbra, 1 maand geleden

Van welk merk en type is de dashcam ?
heeft deze een SD-kaart ? (de meeste dashcams hebben een SD-kaart of een micro SD-kaart)
zo ja..., dan kun je de SD-kaart er uit halen en de camera beelden op
byv. een laptop met SD-kaart reader bekijken en indien nodig eventueel wissen om
weer geheugen vrij te maken.

sbo1, 1 maand geleden

Ik weet helemaal niets van de Dashcam de vorige eigenaar heeft hem laten installeren en wat ik zie is een dichtkastje waar de spiegel ook in zit verwerkt en zo te zien is hij met voorruit en al gemonteerd hij had centjes die man ik vermoed dat hij via wifi of Bluetooth uit te lezen is. Ik probeer de garage te bellen of z iets weten van de gemonteerde Dashcam ik laat he u weten alvast bedankt voor het mee denken want er is haast geboden om het kenteken vd schade veroorzaker te achterhalen

.

sbo1, 1 maand geleden

Garage weet het niet en mag om prievecie redenen het adres vd vorige eigenaar niet geven probeer het bij de grootste dashcam zaak in Amsterdam of zij iets weten dat je bv met een appje dat ding kunt uitlezen het enige wat ik nog kan bedenken dat het kaartje verstopt zit onder de binnen verlichtings unit.

Theo Sparenburg, 1 maand geleden

Je kan de garage toch vragen contact op te nemen met de vorige eigenaar. Dan hoor je wel of hij de garage nadere informatie heeft verschaft of dat zij zijn telefoonnummer mogen doorgeven. Voor de zekerheid kan je de garage toestemming geven jouw telefoonnummer aan de vorige eigenaar door te geven zodat hij contact met je op kan nemen.
vr.gr. Theo

sbo1, 1 maand geleden

Wat ik ontdekt heb is dat het een orgineel peugeot systeem is met dashcam en een ge integreerdeSpiegel maar zie nergens een opening waar een sd kaartje in zou kunnen zitten en de ruit spiegelt zo dat ik geen nummers kan lezen die op de Spiegel staan. IK bel de garage opnieuw en vraag wat de vorige eigenaar heeft laten monteren 2 schietgebedjes dat het gaat lukken.

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Plaats eens een goede foto van de voorruit en het systeem. Ik heb nog nooit zoiets origineel gezien.

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Enige wat op deze auto zit is een automatisch dimmende binnenspiegel, peugeot heeft geen originele dashcam's, ook niet als accessoires.

sbo1, 1 maand geleden

Harry je hebt helemaal gelijk mij is gezegd door de vorige eigenaar dat er een dashcam in zou zitten, maar het blijkt een regen censor te zijn die door mij als een dashcam werd aan gezien. morgen komt er een goede Dashcam in om deze vervelende dingen te voorkomen en iedereen bedankt voor het mee denken helaas gaat de motor rijder hier door zijn gerechte straf ontlopen want zonder kenteken kan ik geen aangifte doen.

Jeraevers, 1 maand geleden

Ik heb bij een Citroen C4 Aircross eens gezien, ingewerkte dashcam aan de binnenspiegel, en dat is wel degelijk origineel Peugeot/Citroen. Maar die was bouwjaar 2020. Weet niet of voor een 207 uit 2010 dat ook origineel bestaat.

Zit er misschien een kleine USB aansluiting aan de zijkant? En/of kan ook via wifi in combinatie met app voor de smartphone.

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Ik heb alle mogelijke spiegels en accessoires nagezocht, ook die van de c4 aircross, maar een spiegel met dashcam bestaat niet volgens mijn originele documentatie.

sbo1, 1 maand geleden

je hebt helemaal gelijk ik ben verkeerd voorgelicht door de verkoper , maar morgen zit er een echte dashcam in vandaag besteld en morgen in huis alleen jammer dat de motorrijder hier door zijn gerechte straf ontloopt geen kenteken jammer maar helaas in ieder geval allen bedankt voor het meedenken met vrg j.Bosscher een al 40 jaar rijdende Peugeot liefhebber

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.