Peugeot 605: de ontvanger van afstandbediening

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3000 v6 24v

hallo!
ik heb een probleem met mijn afstandbediening van centralevergrendeling (van deuren), mijn sleutel is kapot, ik moet nieuwe sluetel bestellen met afstandbediening in geheel, probleem is? de code van de sleutel heb ik verloren, normaal gezien, er is ook een code op de ontvanger, maar de probleem is? ik vind de ontvanger niet, waar in de auto? geen idee. ik heb aan plavond gekeken waar dat de lichten is, maar daar is geen ontvanger, ik heb ook onder de handshoen gekeken en daar ist ook niet, ik weet niet waar dat de ontvanger is, gegevens van mijn auto is, peugeot 605 bj 1995, 3000cc v6 24v benzine manual, kunt iemand mij helpen a.u.b. dank u zeer. met beste wensen.

voorbeeld van sleutel http://www.komweg.nl/troep/sleutel.jpg

BAYDRAGON

Geplaatst door BAYDRAGON (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ga gewoon even langs de peugeot dealer. Als je daar ook een nieuw setje besteld, kunnen ze je vast wel helpen.

BAYDRAGON (0), 14 jaar geleden

[quote=hans4074]Ga gewoon even langs de peugeot dealer. Als je daar ook een nieuw setje besteld, kunnen ze je vast wel helpen.[/quote]
ik ben geweest vandaag naar peugeot service, maar zij weten ook niet waar dat die ontvanger zit, klinkt raar he? hebt u geen idee???

baur21 (0), 14 jaar geleden

Is de oudesleutel niet meer opnieuw inteleren?
sleutel in het contactslot eerste stand en dan 10 sec op de vergrendeltoets van de afstb. drukken.
daarna moet hij weer werken.

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

De ontvanger zit rechts onder bij de voetenruimte. Dit is een RF zender ontvanger systeem. Alstie in het dak zit heb je een infrarode, deze zaten op het oude model, tot 1994. Ik ben echter bang dat je geen nummer gaat vinden op het kastje. Geef laatste 8 cijfers van chassisnummer eens of mail het maar. Dan kijk ik even of ik de code kan opvragen voor je.

PT nieker

BAYDRAGON (0), 14 jaar geleden

[quote=peugeottechnieker]De ontvanger zit rechts onder bij de voetenruimte. Dit is een RF zender ontvanger systeem. Alstie in het dak zit heb je een infrarode, deze zaten op het oude model, tot 1994. Ik ben echter bang dat je geen nummer gaat vinden op het kastje. Geef laatste 8 cijfers van chassisnummer eens of mail het maar. Dan kijk ik even of ik de code kan opvragen voor je.

PT nieker[/quote]
hallo PT nieker.
ja, de ontvanger zit rechts onder bij de voetenruimte en dit is een RF zender ontvanger systeem, u hebt gelijk.sleutel
met twee knopen.
hier mijn laatste 8 cijfers van chassinummer 91015248 en tussen haakjes (01). ik heb de code gevraagd van peugeot service CIAC GENT. ze vinden wel een code nummer en die begint met A8 enz... maar ze zijn niet zeker dat die code is, daarom willen zij niet bestellen, anders moet ik betalen voor niets, ze willen eerst zeker zijn van code, en dat kost 125 euro. de merk van de sleutel en ontvanger is TEXTON, maar op die ontvanger is er geen code met 5 cijfers, er zijn verschillende lange codes die ter op staat,indien nodig is? stuur ik de foto van de ontvanger. help mij a.u.b hoe moet ik dat oplossen ???

BAYDRAGON (0), 14 jaar geleden

Ongelooflijk van peugeot service. geen oplossing voor mijn probleem. ongelooflijk !

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zal dit weekend even kijken.

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Hans, nieuw setje(zender en ontvanger) kost maar liefst 617 euro. Een zender (met sleutelstift er aan vast) kost ''maar '' 125 euro. De laatste optie is intereassanter voor de topic starter. maar dan moetie wel de sleutelcode en de zender code hebben volgens service box. De sleutelcode kun je vinden maar de zender code ? Zal tie denk ik van het kastje moeten plukken.(maar is niet gelukt) Alleen optie zendercode (boxer II staat daar bij) geeft wel een 5 cijferig getal weet jij of dat de code is die mijnheer moet hebben? Er wordt n.l. gesuggereerd dat dit alleen voor boxer II zou zijn.


PT nieker

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ohw, dat is wel een beetje duur inderdaad! Ging eigenlijk uit van een soort ruilsysteem van bijv. carlock-systems.
Dat zijn doorgaans complete setjes (IF zender+ontvanger) en iets duurder als losse, ori sleutel, maar met de zekerheid dat het na monteren ook werkt.
Het vreemde vind ik de geplaatste link met foto van de sleutel. Herken em niet als 605 sleutel en t.s. spreekt over sleutel met 2 knoppen = supervergrendeling? maar de geplaatste foto heeft maar 1 knop.
Heb je ook al eens in het blauwe zakboekje gekeken? Moet je wel het wat oudere boekje hebben. Misschien staat hier nog iets in schiet me net te binnen.

BAYDRAGON (0), 14 jaar geleden

[quote=hans4074]Ohw, dat is wel een beetje duur inderdaad! Ging eigenlijk uit van een soort ruilsysteem van bijv. carlock-systems.
Dat zijn doorgaans complete setjes (IF zender+ontvanger) en iets duurder als losse, ori sleutel, maar met de zekerheid dat het na monteren ook werkt.
Het vreemde vind ik de geplaatste link met foto van de sleutel. Herken em niet als 605 sleutel en t.s. spreekt over sleutel met 2 knoppen = supervergrendeling? maar de geplaatste foto heeft maar 1 knop.
Heb je ook al eens in het blauwe zakboekje gekeken? Moet je wel het wat oudere boekje hebben. Misschien staat hier nog iets in schiet me net te binnen.[/quote]
hallo hans !
de geplaatste link is zomaar een voorbeeld, ja de sleutel is met 2 knoppen en is met supervergrendeling. ik vind de code van de sleutel niet, ongelooflijk, is dat zo moeilijk, peugeot service kan ook niet helpen, ik versta een ding niet, en dat is! peugeot 605 van bj95 3000cc v6 24v, is dat speciale wagen (neen), is dat dure wagen (neen), is dat luxe wagen (neen), is dat speciaal gemaakt voor mij (neen), het is maar een peugeot 605, en de peugeot service kan mij niet helpen en het is zo duur, ongelooflijk !!!

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Meer hierover morgen. Ik vindt het wel een dure luxe wagen maar dat is mijn subjectieve mening. 125 euro voor een sleutel is niet echt duur. Bij Renault ,ook een gewone auto betaal gauw 250 euro voor een megane uit die leeftijds catogerie !

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Ok, het blauwe boekje geraadpleegd. Bij deze auto is de zender gepaard met de ontvanger. De alfanummerieke 5 cijferige code zou op eenlabel aan de binnenzijde van de sleutel of de ontvanger moeten staan. Op het label van de sleutel staat achter deze 5 cijfrige code het nr van de afstand bediening (0 of 1) 0 is afstandbediening 1 en 1 is afstand bediening 2 ! Bij bestelling moet je dus de 5 cijferige code gevolgd door het nr(0 of 1 ) van de afstand bediening opgeven.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.