Peugeot 307: Deurpaneel

Bouwjaar: 2002

Goedemiddag,

Ik rij prive een 307 3drs en wil hier graag andere speakers in monteren. Iemand een stappenplan voor het verwijderen van de deurpanelen en achterpanelen?
Alvast bedankt.

Groeten Thomas

Thomas11407

Geplaatst door Thomas11407 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Rikus81 (0), 18 jaar geleden

Thomas,

Kijk eerst wat je zoal los kunt schroeven. Daarna niet te bang zijn en het deurpaneel eraf trekken. Haal voor de zekerheid een handvol propjes bij dealer die dingen kosten bijna niks en besparen je een hoop gepruts.

Succes
Rikus81

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Thomas, in de armsteun aan de onderkant in diepe gaten zitten Torx schroeven.Ikdenk bij de slot handel achter het rooster van de luidspreker en de omtrek zit met plastic kliknagels,die kun je het mooiste los wippen met stoffeerders spijkertrekker van skandia bij de bouwmarkt dan blijven de meeste heel en ook het hardboard scheurt niet.

henkenrianne (0), 18 jaar geleden

Waarschijnlijk werkt het bij een 307 net anders dan bij een 306, maar het zal wel ongeveer hetzelfde idee zijn. Heb net zelf m'n portierpaneel verwijderd; kijk maar eens bij het volgende topic:
http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

307 is veel simpeler.midden in de handgreep(bakje) een schroef, aan de voorkant 2 één in het driehoekje van de spiegel en één er iets onder en aan de achterkant bovenin één en dan een flinke ruk aan het paneel en klaar is Thomas.

master (0), 18 jaar geleden

kijk eens op http://www.407forum.nl/~peugeotdata/data... en kies deurpaneel succes

Thomas11407 (0), 18 jaar geleden

gelukt. twee vooraan in het paneel , 1 in het bakje en dan een flinke ruk.
bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.