Peugeot 206 + 2003: deurrubber

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 80

Hallo, voor de 206 CC ben ik op zoek naar een nieuwe deurrubber voor in de sponning van de bestuurdersdeur. Peugeot kan deze niet meer leveren, ook diverse automaterialen handels geprobeerd maar zonder succes. Heeft iemand een idee waar dit nog uit te halen is?
vriendelijke groet, Nico

range

Geplaatst door range (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206 +? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (1005) PRO, 8 maanden geleden

Tja, dat wordt erg lastig, vrees als ik het zo bekijk dat je bij een gebruikte terecht komt. die zijn op origineel nr wel te vinden.(9023FZ)

JGC (65), 8 maanden geleden

Als die opengeschuurd is door het in en uitstappen zou een vacuumslang in het bestaande rubber kunnen schuiven. Staat hier ook nog op de planning voor de 206SW. Moet je rubber natuurlijk niet van onder tot boven helemaal door zijn, anders blijft het niet zitten.

range (0), 8 maanden geleden

Dank jullie wel voor de reactie, ga eerst proberen om met het originele onderdeel nummer de rubber alsnog te krijgen, als dat niet lukt dan ga ik de vacuumslang proberen.

range (0), 7 maanden geleden

gisteren stukje vacuumslang in de deurrubber geduwd en de losse stukken vastgelijmd. Ziet er redelijk uit. laat dit maar zo zitten

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 + of stel zelf een nieuwe vraag.