Peugeot 308 SW 2011: Deurvergrendeling

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5FS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Ene probleem opgelost volgende probleem doet zich voor, de afstandsbediening om de deuren op slot te doen en van het slot af werkt niet meer, zo ineens, nieuw batterijtje erin maar nog steeds niks, met de sleutel op slot en open doen werkte even, ging heel zwaar en moest de sleutel met veel kracht naar links of rechts draaien, maar dat doet ie nu ook niet meer.
Met de centrale deurvergrendeling binnen op het dashboard gaan alle deuren netjes opslot.
Wie heeft er een oplossing??

Petervdbroek72

Geplaatst door Petervdbroek72 , lid sinds 6 jaar geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 1 week geleden

Sleutel geprobeerd opnieuw te synchtoniseren? (boekje) anders zou ik het slot dat mechanisch niet meer werkt eens demonteren en dit eerst herstellen.

patbas, 1 week geleden

Sleutel synchroniseren. Auto in rust. Op contact zetten en binnen 10 sec. de vergrendelknop van de afstandsbediening 5 sec. Ingedrukt houden. Contact af. 1 minuut wachten. Dan afstandsbediening proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.